2009. április 3., péntek

Ahol a passzívházak egy kézből kaphatók


Javában tart a Construma kiállítás...

Nagyon sokan érdeklődnek a passzívházak iránt. Ez nagyon jó dolog. Az emberek ráébredtek (ráébresztették őket?), hogy az energiatakarékosság fontos. Ennek egyik leghatásosabb módja, hogy nagy energiahatékonyságú épületben, passzívházban élnek. Ezen cél egyszerű megvalósításához (az előkészítéstől, tervezéstől, az anyagbeszerzésen át a megépítésig) nagyban hozzájárulhat a passzívházteam csapata.

Standunkon (Hungexpo, A.épület 213/b) rengeteg megkeresés, megrendelés történt ezidáig. Vasárnapig hasonló nagyszámú látogatóra számítunk. Mindenkinek jó házépítést kívánunk!

Az a kedves látogató, akivel nem sikerült szót váltanunk standunkon a nagy tömeg / nagy érdeklődés miatt (és a blogban ezt jelezte is: "...voltam a Construmán, de sajnos nem tudtam Önökkel beszélni. Kétszer is jártam a standjuknál, de rengeteg érdeklődő volt és nem jutottam el addig, hogy kérdezhessek. Az után érdeklődnék...), kérem keressen fel minket újra, vagy egyeztessen velünk irodáink egyikében. Építészeti témában: FRT Raszter Építésziroda Kft., Vision Építésziroda Kft., gépészeti témában: Magyar Légkomfort Társaság, Hano-Plan Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése