2009. március 31., kedd

Construma 2009 hamarosan...

Már csak egyet kell aludni, és találkozunk a Construma Építőipari szakkiállításon!

Mi mindent fogunk ott csinálni?

1. A Passzívházteam mérnökcsapata (passzivhazteam.hu) nagy érdeklődéssel várja az Ön kérdéseit!

Addig is válaszolunk frissen érkezett kérdéseikre:


"A látogatók kaphatnak felvilágosítást az elektromágneses erőterek fizikai hatásairól, ezek élettani jellemzőiről, és mindezek hatásfokáról?"
A téma igen érdekfeszítő, és aktuális. Sajnos kissé "asztal alá söpört". A csapat néhány tagja már ismerkedett a kérdéskörrel. Mégis a legjobb szakmai tanácsadást a memon cég honlapján találja, ami egyelőre sajnos még csak német nyelven áll rendelkezésre, de kérésére megadjuk a témában jártas hazai szakember elérhetőségét. Minimális tájékoztatást a standunkon is adunk, a kapcsolódó prospektusokkal azonban nem rendelkezünk.

"Igaz, hogy standjukon a hőképfotózással is meg lehet ismerkedni?"
2. Igaz. Szeretnénk bemutatni, az egyik olyan mérőeszközt, mellyel jól vizsgálható egy épület energetikai teljesítménye, megkereshetők hőhídjai.
Sőt, talán hazaviheti saját hőképfotóját is!
3. Szakembereink márkafüggetlen módon terveznek passzívházakat. A kiállításon emiatt több cég passzívházhoz kapcsolódó termékével is megismertetjük a látogatót. Reményeink szerint részletes bemutatásra kerül az a széles termékskála, amely magyarországi építőket, építettetőket, tervezőket segíti.
4. A standunkon kapható lesz a "Passzívház csomópontok felhasználóknak" című lektorált szakmai anyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése